Real Estate – Νομική Υποστήριξη

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ:

 • Παρουσίαση

  Το δικηγορικό γραφείο βρίσκεται στη συμβολή της Λεωφ. Μεσογείων με την οδό Αρκαδίου, στον αριθμό 12, περίπου 100 μέτρα από το νέο – ήδη σε λειτουργία- σταθμό του ΜΕΤΡΟ «Νομισματοκοπείο». Κύριο αντικείμενο του γραφείου αποτελεί ο χώρος των επιχειρήσεων κάθε είδους, είτε ιδιωτικών, δραστηριοποιούμενων με ατομική ή εταιρική μορφή, είτε δημόσιων.

  Το δικηγορικό γραφείο, με τη σημερινή του μορφή, αυτονομήθηκε την Άνοιξη του 2007 με πρωτοβουλία της Εύης Χατζηδαρέλλη. Δικηγόρος η ίδια με προηγούμενη πολυετή θητεία στην ελληνική θυγατρική μίας από τις πιο γνωστές παγκοσμίως πολυεθνικές εταιρείες παροχής οικονομικών και νομικών υπηρεσιών, την Ernst&Young Hellas, και εν συνεχεία ως ιεραρχικά ανώτερο στέλεχος του τμήματος δικαστηριακής πρακτικής (litigation) της δικηγορικής εταιρείας PI PARTNERS, η ιδρύτρια και υπεύθυνη του δικηγορικού γραφείου, έχει θέσει ως πρωταρχικό στόχο αυτού την άμεση, αποτελεσματική, με επιστημονική πληρότητα υποστήριξη της κάθε υπόθεσης.

  Το υφιστάμενο πελατολόγιό μας εξελίσσεται διαρκώς αυξητικά και περιλαμβάνει εκτός από ιδιώτες πολυάριθμες μικρές και μεσαίου μεγέθους ιδιωτικές αλλά και δημόσιες επιχειρήσεις, ελληνικές και ξένες.

  Με γνώμονα την αντιμετώπιση της κάθε υπόθεσης ως μοναδικής, αφοσιωνόμαστε στον κάθε πελάτη χωριστά, μελετάμε τις ανάγκες του και επιχειρούμε σε συμβατικό ή δικαστηριακό επίπεδο την ανάπτυξη πρωτότυπων, εξειδικευμένων, επιστημονικά τεκμηριωμένων και πρακτικά υλοποιήσιμων νομικών λύσεων, σύμφωνα με τις νεώτερες εξελίξεις της ελληνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας και της νομολογίας.

 • Τομείς Εξειδίκευσης

  Το γραφείο μας παρέχει αυτόνομα νομικές υπηρεσίες, τόσο συμβουλευτικές, όσο και δικαστηριακής πρακτικής, σε όλες τις βαθμίδες των πολιτικών και διοικητικών δικαστηρίων. Επίσης, δύναται να αναλάβει τις διαπραγματεύσεις για την κατάρτιση συμφωνίας.

         Αναλυτικότερα οι προπεριγραφόμενες υπηρεσίες μας αφορούν τους ακόλουθους τομείς :

  • ΕΜΠΟΡΙΚΟ -ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ
  • ΔΙΚΑΙΟ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ
  • ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ
  • ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ-ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
  • ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ – ΘΕΣΜΟΙ
  • ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ – ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
 • Συνεργασίες

  Εφόσον το επιθυμεί ο εντολέας μας ή απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία, το γραφείο μας, συνεργάζεται κατά περίπτωση με επιλεγμένους επαγγελματίες διάφορων ειδικοτήτων όπως συμβολαιογράφους, δικαστικούς επιμελητές, πολιτικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες, λογιστές, στα πλαίσια της πολύπλευρης και ολοκληρωμένης αντιμετώπισης μιας υπόθεσης.

 • Βιογραφικά Στοιχεία Επικεφαλή

  ΕΥΗ ΧΑΤΖΗΔΑΡΕΛΛΗ-ΧΡΗΣΤΟΥ, γεννημένη στην Αθήνα, δικηγόρος Αθηνών, παρ΄Αρείω Πάγω. Εκπαίδευση: Νομική Σχολή Παν/μίου Αθηνών, 1994, University of Heidelberg Germany LL.M. (Master) 1995, με αντικείμενο τις συμβάσεις Factoring. Τομείς Ειδίκευσης: Συμβουλευτική 5ικηγορία και Δικαστηριακή Εμπειρία σε : Εμπορικό Αστικό και Δημόσιο 5ίκαιο. Αποκλειστική Αντιπροσωπεία/Διανομή, Διαφήμιση, Προσωπικά 5εδομένα, Πνευματική Ιδιοκτησία, Internet & Ηλεκτρονικό Εμπόριο, Δίκαιο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Ακίνητα, Αντιπαροχή, Κατασκευαστικές Εταιρίες, Δημόσιοι Διαγωνισμοί. Επιστημονική-Συγγραφική Δραστηριότητα: Συμμετοχή στο βιβλίο του γερμανικού νομικού εκδοτικού οίκου Springer Verlag, με τίτλο σε μετάφραση από τα γερμανικά «Εγχειρίδιο του Δικαίου του Internet» (Handbuch zum Internetrecht) Έκδοση 2002. Συμμετοχή στο αγγλικό νομικό περιοδικό της εκδότριας εταιρίας «Euromoney Publication”, με τίτλο «TECHNOLOGY LAW REVIEW», τίτλος τεύχους: «E-Commerce», τίτλος άρθρου “E-Commerce- Greece”, Έκδοση 2002 Γλώσσες: Ελληνικά, Γερμανικά και Αγγλικά.

 

  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Το email σας (απαραίτητο)

  Θέμα

  Το μήνυμά σας